Reșițeanul Horia Irimia- ministru secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice

horia irimiaReșițeanul și cărășanul Horia Irimia, a fost numit într-un post în cadrul Guvernului României de unde așteptăm și noi un dram de bunăvoință. Să nu uităm cp atunci când a mai fost într-o asemenea funcție, Horia Irimia a adus în județ, mai exact- a dirijat spre județ, sume importante. Din acești bani au fost reparate și modernizate foarte multe școli din județ. Într-o convorbire telefonică în această seară cu proaspătul ministru secretar de stat Hotia Irmia, acesta a declarat pentru InfoCs următoarele: ,,Sunt onorat de faptul ca prin Decizia Primului Ministru nr.445 – publicata azi 7 noiembrie 2013 in Monitorul Oficial 684 – am fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.
Le multumesc colegilor liberali din judet pentru incredre si sustinere, in primul rand domnului Marcel Vela – vicepresedinte la nivel national al PNL pe probleme de administratie publica si presedintele filialei noastre – care a sustinut numirea mea in cadrul forurilor de conducere de la nivel national.
Cunosc o mare parte din problematica acestui Minister, mai ales datorita faptului ca am mai fost secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii in 2007-2008, in perioada guvernarii liberale.
Sper intr-o buna colaborare cu administratiile judetene si locale, din toata tara, indiferent de culori politice. La fel am procedat si in perioada inainte amintita. Sigur, voi avea intalniri lunare cu autoritatile judetene si locale din Caras Severin, din Banat, din Regiunea Vest, atunci cand vin acasa…
Le multumesc colegilor din Agentia Nationala pentru Protectia Mediului – unde am fost vicepresedinte , subsecretar de stat din mai 2012 pana astazi. Impreuna cu presedintele ANPM, cu cei din compartimentele tehnice, am reusit promovarea mai multor proiecte de importanta nationala si locala. Mai precis, am incercat atat sa se respecte conditiile legale privind protectia mediului , cat si sa nu blocam, sa lungim „birocratic” procedurile …”

Comentarii

comentarii