Sport

Resiteanul Marian Bogdan a adus la Resita 5 medalii la înot masters la Campionatele Natioanale și Internatinale de Inot Masters ale Ungariei

In perioada 17-18 Noiembrie in localitatea Hodmezovasarhely au avut loc Campionatele Natioanale și Internatinale de Inot Masters ale Ungariei unde au participat peste 350 de sportivi din 5 tari : Ungaria, România, Serbia, Slovacia și Austria .

Din Romania au participat 4 sportivi: Marian Bogdan din Reșița un sportiv din Timișoara și doi din Cluj. Cunoscătorii spun că întrecerea din Ungaria este o competiția tare și de anvergură la care participă înotători cu experiență. Trebuie spus că în România, la Campionatele Naționale, participă aproximativ 100 de înotători, pe când in Ungaria, numărul participanșilor a trecut de 350. Acest lucru denotă faptul că în țara vecină, se pune mare accent pe acest sport – înotul Masters.


,,Am fost singurul reprezentant al clubului din Reșița și ma bucur ca am avut o prestație atât de bună. Anul trecut, am participat in 5 probe și am reușit sa câștig 4 medalii de bronz și una de argint, iar anul acesta, deși nu am am mers în cei mai buni timpi ai mei, am reușit o prestație mult mai bună ca cea din 2017, participând in 4 probe reușind sa câștig 3 medalii de argint și una de aur: 100 m bras (aur), 50 m bras, 50 m spate și 50 m fluture (argint)” spune tânărul sportiv reșițean, dar cu atâtea medalii la activ.

,,Dacă mă încadram in timpii mei cei mai buni, reușeam să câștig și probele la 50 m bras și 50 m spate, dar nu e nimic, ne pregătim și la anul sper sa nu mă întorc numai cu o medalie de aur. Despre competiție, pot să spun că aq fost o întrecere frumoasă, intr-un complex foarte frumos și modern, iar organizarea bine pusă la punct. Anul acesta mai am doua competiții in țara, întreceri pe care vreau sa le câștig. Pentru la anul, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper să ajung la Campionatele Mondiale din Koreea de Sud de la Gwangju împreuna cu colegii mei de la Clubul de inot masters Reșița 07” a declarat Bogdan Marian pentru www.infocs.ro

ps. a cincea medalie ii este acordata lui Marian de www.infocs.ro si de catre toti aceia care il apreciaza, admira si-l iubesc.

Comentarii

comentarii