Resitenii interesati de Black Friday si de cumparaturi, dar civilizati

Black Friday a adunat și la Reșița oamenii, încă de dimineața, în fața celui mai mare magazin cu produse electronice și electrocasnice din Govândari. Dis de dimineață cumpărătorii s-au postat în fața magazinului așteptând startul reducerilor. Deși la multe produse prețurile s-au redus la jumătate, oamenii nu s-au mai îngrămădit ca în alți ani să profite de pe urma ieftinirii.

”De doi ani încoace, oamenii sunt tot mai civilizați și mulți preferă să cumpere online. Sunt tot mai puțini cei care cumpără direct din magazine, iar noi am avut reduceri toată săptămâna”, a precizat Alin Moacă, directorul magazinului din Reșița.

Cele mai vândute produse în această zi de black friday au fost televizoarele smart și ultra HD, la unele dintre ele prețurile reducându-se de până la 50%. Reșițenii au mai cumpărat aspiratoare, roboți de bucătărie, dar și telefoane mobile. Au fost și persoane care au ieșit cu mâinile goale din magazin, fie pentru că nu au fost mulțumite de prețurile reduse, fie că nu au găsit în magazin produsele dorite.

Reducerile sunt valabile pe parcursul întregii zile, până la ora 22.00, ora închiderii magazinului.

Comentarii

comentarii