Reşiţenii – la înălţime în Campionatul Național de Marș pe Şosea

Reprezentanţii Reşiţei au fost la înălţime în cadrul ediţiei din 2016 a Campionatului Național de Marș pe Şosea. La finalul competiţiei desfăşurate ieri în municipiul de pe Bârzava, bilanţul mărşăluitorilor reşiţeni a cuprins 10 medalii: 4 de aur, 5 de argint şi una de bronz.

Marius Cocioran a devenit campion național de seniori, atât la individual cât şi cu echipa CSU Reșița, din care au mai făcut parte Alin Știrbu, Narcis Mihăilă și veteranul Ion Păun. Ana Rodean, sportivă cu dublă legitimare CSU Reșița-Unirea Alba Iulia, a cucerit titlul național individual la senioare, iar echipa CSU Reşiţa, în componenţa Ana Rodean, Mihaela Puşcaşu şi Alexandra Aichimoaei, a cucerit de asemenea medalia de aur. Argint a obținut echipa de seniori CSM Reșița, formată din Doru Ursu, Robert Lațcu și Atila Balog, iar Mihaela Pușcașu (CSU Reșița-CSM Onești) a luat bronzul senioarelor şi argintul categoriei tineret.

mars-campionat-3Remus Rădoi, de la CSU Reșița, a câștigat argintul la 10 km marș Juniori I, la fel ca și echipa Universităţii, din care au mai făcut parte Alexandru Moțățăianu, Samuel Poliță și Adrian Poștoacă. Tot argint a cucerit echipa de junioare I a Universităţii, pentru care au concurat Valentina Tincu, Alexandra Maier și Lăcrămioara Căruceriu.

Comentarii

comentarii