Reșițenii nu se tem să plece în concedii în Turcia

Chiar dacă Turcia se află într-o situație tensionată intern turiștii reșițeni nu se tem să plece în vacanțe în zonele cu litoral ale acestei țări. Deși au precizat că cele mai căutate destinații din această vară sunt tot cele de pe Riviera Olimpului din Grecia, agențiile de turism spun că au fost și solicitări pentru pachete de concediu în Turcia și doar o singură persoană a cerut o anulare a unei rezervări pentru Istanbul în dimineața zilei care a urmat atentatului din aeroportul Ataturk din 1 iulie.

Cea mai căutată destinație turistică din această țară rămâne Antalya.

Pentru Grecia, pe lângă Paralia Katerini, Olympic Beach, Nei Pori și Halkidiki, reșițenii au început să aleagă și insulele grecești pentru a-și petrece concediul în afara țării.

Deși destinațiile externe unde au loc atentate dispar dintre preferințele românilor, ele revin imediat ce lucrurile se liniștesc în zonele respective. Luând ca exemplu situaţia critică din Istanbul, reprezentanții agențiilor de turism spun că rezervările pentru vacanţele de vară în Turcia, precum Antalya, Bodrum şi Kusadasi, nu au fost afectate.

Cel puţin până acum.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments