@Breaking newsAdministratie

Resitenii sunt reticenti la plata impozitelor cu cardul VIDEO

Resitenii sunt reticenti la plata impozitelor cu cardul. Reşiţenii nu ţin pasul cu tehnologia. Doar aproximativ 1.700 de contribuabili sunt utilizatori activi ai sistemului online pentru plata impozitelor şi taxelor locale. Acesta este funcţional de peste 5 ani, fiind implementat de Primăria Reşita în septembrie 2014.

 

Deşi ar putea să-şi plătească taxele şi impozitele locale de acasă, din faţa calculatorului, prin intermediul platformei ghişeul.ro, reşiţenii prefera să stea la coadă, la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite. Pentru majoritatea dintre ei, metoda clasică este cea mai sigură.

Resitenii sunt reticenti la plata impozitelor cu cardul. Reşiţenii pot plăti taxele şi impozitele cu cardul, la ghişeu, prin virament bancar sau online.

 

Si iata cel mai corect comentariu primit via facebook legat de aceasta stire. El vine de la Gabriel si spune ca: ,,Reşiţenii nu sunt reticenți numai la plata taxelor și a impozitelor ! Urmăriți ce se întâmpla la bancnotele din oraș atunci când se baga salariile bugetarilor şi pensiile . Şi nu se scot bani pentru vreo urgență. Nuuuu se scoate toată suma,pentru că, zice ei ,nu au încredere în bancă, iar mai apoi se duc în magazine şi plătesc cash arătându-şi mărinimie cu bacşişuri de până la 50 de bani ! ”

Comentarii

comentarii