REȚINUȚI PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR

REȚINUȚI PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR. Azi-noapte, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au identificat pe DN 58, două autoturisme oprite pe marginea drumului, cu 4 ocupanți, într-unul dintre autoturisme fiind găsit un încărcător gol și un cartuș cu glonț, iar asupra unuia dintre bărbați fiind găsit un pistol letal.

Astfel, în jurul orei 00.30, polițiștii au identificat pe marginea drumului, în apropiere de Reșița, 2 autoturisme staționate, cu luminile de avarie pornite.

Un ocupant al uneia dintre mașini, un barbat de 30 de ani, avea un comportament agitat, la controlul corporal asupra acestuia găsindu-se un pistol letal cu glonț, fără încărcător, având cartuș pe țeavă.

De asemenea, în urma controlul efectuat, în una dintre mașini a fost găsit un încărcător gol și un cartuș cu glonț.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale, iar arma și muniția depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Față de doi dintre cei 4 bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție.

În cursul zilei de mâine cele două persoane vor fi prezentate procurorului de caz și  instanței cu propunere legală.

REȚINUȚI PENTRU NERESPECTAREA REGIMULUI ARMELOR ȘI MUNIȚIILOR. La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comentarii

comentarii