Exclusiv Video – Rezultate la BAC în Caraș Severin – situația de la ora 14:30

Rezultate în Caraș SEverin – situația de la ora 14:30

Update

Conform datelor culese din 26 din cele 28 de centre de examinare din Caraș Severin, un clasament exact în proporție de 90% arată în felul următor, repetăm, clasamentul este strict pentru Reșița:

Pe locul întâi s-a clasat Liceul Baptis din Reșița cu un procent de promovabilitate de 83% urmat pe locul doi de Liceul de Artă cu 82% promovabilitate.
Urmează apoi Liceul Traian Lalescu cu 80%, TRaian Vuia cu 74%, Diaconovici- Tietz cu 71%, Mircea Eliade cu 54% de procente și la mare distanță, Colegiul Economic al Banatului Montan cu 14%. Apoi vine Colegiul Tehnic cu 1,57. Asta pe Reșița fiindcă la Anina, Liceul Matias Hammer are un procent de trecere de 6,7.
Liceele cu procentaj zero sunt cinci: Liceul Agricol din Prigor, Liceul Agricol din Teregova, Liceul Bilinv Carașova, Grup Școlar Bocșa și Colegiul Tehnic Construcții Montaj Reșița.
Mai trebuie să aducă datele Liceul tehnic din Caransebeș și Colegiul Bănățean din Oțelu Roșu.

Primele rezultate arată că în Caraș Severin, rezultatele sunt slabe.
Astfel, Liceul Agricol din Prigor și Grup Școlar Bocșa au zero promovabilitate.
La Liceul Agricol din Oravița un singur elev a trecut, în schimb, la Liceul Teoretic din aceeași localitatea rezultatul este de 44%.
La Liceul Miner din Moldova Noua procentul este de 33%, la Liceul Teoretic Tata Oancea aceasta a ajuns la 57 – asta în timp ce în același oraș la Grup Școlar rezultatul este zero.
La Băile Herculane promovabilitatea este de 15%, la Bozovici 25%, la Mehadia 5% iar la Colegiul tehnic Alexandru Pop din Reșița, din 314 candidați, doar 4 au luat bacul. Cea mai mare medie a fost de 7. Cele mai multe probleme le-a ridicat matematica unde cea mai mare nota a fost 2.
În Caraș Severin sunt 28 de Licee în care s-a susținut bac/ul și trei centre de corectare.
Rezultatele obtinute de elevi la examenele din sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului 2012 au fost afisate astazi abia în jurul orei 12 la avizierele liceelor unde absolventii din Reșița au sustinut probele si pe site-ul edu.ro.
Potrivit calendarului de BAC 2012, luni vor fi depuse contestatiile (intre orele 08:00 – 12:00), iar pe 13 iulie vor fi afisate rezultatele finale.
La primul examen scris din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2012, s-au prezentat 158.155 de candidati, cu 20% mai putini fata de cati erau asteptati, potrivit Ministerului Educatiei.
Toate liceele in care s-a organizat examenul au fost dotate cu camere de supraveghere.

Comentarii

comentarii

5 thoughts on “Exclusiv Video – Rezultate la BAC în Caraș Severin – situația de la ora 14:30

  1. Haideti sa nu mai gasim vinovati prin ministerul educatiei,inspectoratele judetene,sau la catedre…Vinovati sunt loazele care fac orice la scoala si acasa numai de invatat nu invata si parintii loazelor,care ii cocolosesc si nu le cer sa invete,mai degraba decat sa-i lase sa doarma ziua iar noaptea sa stea prin fata blocurilor sa bea bere,sa manance seminte si chips si sa urle ca descreieratii,nelasand lumea sa se odihneasca,si luand la rand scarile blocurilor ca sa sparga peretii,sa indoaie cu pumnul cutiile postale,sa urineze in lifturi,astfel inchipuindu-si ca sunt grozavi…Binenteles cu manelele in urechi si ceva in prafuri in nas…
    Numai faptul ca au fost si elevi care au luat note de 8-9-10,ne arata clar ca nu sistemul e de vina,ci ei si parintii prea indulgenti.Acum domnii elevi au drepturi,amintiti-va de profesorii batjocoriti in clase si care n-au dreptul sa le zica ceva domnilor elevi cu drepturi.Pe vremea comunistilor s-a facut scoala in adevaratul inteles al cuvantului.Cei care nu voiau,invatau de frica si tot le intra ceva in cap si erau mult mai multe materii pe vremea aia si n-am auzit de vreun caz de elev stresat de prea multa invatatura…Sa vedeti ce oameni va avea tara asta,cand vor ajunge loazele astea sa conduca tara!Cine dracu’ a mai auzit sa te plangi ca ti-a picat Eminescu si a fost greu? Daca le cerea o analiza literara pe textele lui Nicolae Manolescu? Haideti sa fim seriosi! Elevul trebuie sa invete! Asta e treaba lui! Mai ales ca o face pentru viata proprie si personala! Si in scoli ar trebui reintrodusa disciplina! Ce drepturi? Au domnii elevi dreptul sa invete! Si asta trebuie sa le fie si datoria!Si sa respecte profesorii! Nu sa-i maimutareasca! Pai daca vreunul din noi, indrazneam sa facem in clasa domnului director Voin,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,la Lic.4-UCMR,luam si bataie si nota scazuta la purtare si a doua zi erau convocati parintii la scoala si dupa ce-si incasau perdaful,mai trageau si ei o mama de bataie,loazei,in fata clasei si a celorlalti parinti…Si uite ca n-a murit niciunul din toti elevii care au trecut prin mana lui Voin! Ba mai mult,au iesit oameni cu o baza profesionala solida! Acum,are dreptate Basescu cand spune ca scoala romaneasca scoate idioti! Dar nu din cauza sistemului,ci numai si numai din cauza elevilor si parintilor,care le permit loazelor sa-si bata joc de munca si dragostea lor,dragoste si munca investita in aceste loaze,bune de orice numai de munca nu!

  2. „Conform date culese din 26 din cele 28 de centre…”
    Nu ” conform date …”

  3. „Primele rezultate arată că în Caraș Severin, rezultatele sunt slabe.”
    Rezultatele arata ca rezultatele sunt slabe, nu suna prea frumos.

  4. Normal ca baptişti au un asemenea procent, ca nu au avut matematica, ci numai materii de toceala unde trebuie sa fi tâmpit ca sa nu promovezi bac-ul.Chiar aşa de deştepţi sunt aceşti pocăiţi!!!!!!

Comments are closed.