Rezultatele la Bac 2018 si Notele obținute de absolvenții de liceu le gasesti aici

Rezultate Bac 2018: Notele obținute de absolvenții de liceu care au susținut examentul de Bacalaureat sunt publicate pe edu.ro miercuri, 4 iulie. Cei aproape 140 de mii de candidați înscriși vor afla, miercuri, rezultatele la Bac 2018 accesând rezultate bac 2018 https://observator.tv/social/rezultate-bacalaureat-2018-notele-239337.html

Elevii află astfel notele pe care le-au obținut la probele scrise la Bacalaureat, dar şi o medie generală, care este importantă pentru admiterea la facultate, mai ales la profilurile unde nu se organizează concurs penru intrarea la facultate.

Notele la Bac 2018 publicate pe rezultate bac 2018 https://observator.tv/social/rezultate-bacalaureat-2018-notele-239337.html Miercuri, când rezultatele la Bac sunt afișate, cea mai simplă opțiune pentru candidați este Internetul.

Site-ul rezultate bac 2018 https://observator.tv/social/rezultate-bacalaureat-2018-notele-239337.html  oferă 2 opțiuni candidaților:

– accesarea rezultatelor pe județe
– accesarea rezultatelor pe țară.
Notele sunt publicate pe edu.ro într-un tabel care conține:
– numele şi prenumele candidaţilor
– notele obţinute la fiecare probă scrisă
– media generală la Bacalaureat dacă a promovat la toate probele scrise
– rezultatele obţinute la probele de evaluare a competenţelor
– rezultatul final al examenului de Bac: reuşit” / „respins”/ „neprezentat” / „eliminat din examen”.

Rezultate Bac 2018: cine promovează examenul de Bac

Examenul de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea si au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.
Media notelor la probele scrise se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire. Aceasta reprezintă media generală a candidatului la examenul de Bacalaureat.

Pentru candidaţii care obţin media generală 5,99, media generală se rotunjeşte la 6,00.

Sunt declaraţi „respinşi” candidaţii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare proba scrisă. De asemenea, sunt respinşi şi candidaţii care nu au luat cel puţin media 6.
De asemenea, candidaţii care s-au prezentat la unele, dar nu la toate probele de examen sunt declaraţi „respinşi”.

https://observator.tv/social/rezultate-bacalaureat-2018-notele-239337.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Comentarii

comentarii