Romeo Dunca: PMP este un partid de dreapta, dar nu toti cei din acest partid sunt

Președintelui PMP, Eugen Tomac, a declarat pe pagina sa de fb, că ,,Singurul partid care nu a făcut, timp de 4 ani în Parlament, nicio înțelegere cu PSD este PMP. Noi nu am avut niciodată nicio negociere cu PSD pentru nicio funcție. M-a invitat Liviu Dragnea odată la discuții și l-am refuzat. M-a invitat Ciolacu să facem majorități pentru funcții și l-am refuzat. Alții nu au rezistat și au mușcat din mărul otrăvit. Dîrcă este doar un caz, însă lista e lungă”.

Legat de aceste declarații, liberalul Romeo Dunca, președintele CJ Caras Severin, a răspuns pe pagina sa de pe aceiași rețea de socializare: ,,PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat! Dar nu toţi cei din acest partid sunt. Aici la noi, PMP -ul face alianțe şi cu stânga – dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situaţia alianțelor pt. majorități în CL din comunele Carașului și veți vedea.

În 2016, PMP a făcut o alianță rușinoasă în CJ CS în urma căreia PSD -ul lui Mocioalca prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere. În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid. Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția județeană de Drumuri – via Bejeriță, Știka şi firmele de sub influența lor, iar PMP-ul, prin Ionuț Popovici, a făcut regulile la DGASPC .

În acest fel, această direcţie a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecţia socială încasând salarii nemeritate. Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată, au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat, până la 6000 eur/ asistat. Trist e ca o mare parte din sume, nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.

Din acest motiv, dle Tormac, deşi m-aţi convins că dv şi marea majoritate a PMP-ului sunteţi persoane oneste, puteţi face astfel de afirmaţii numai după ce vă faceţi curățenie în propriul partid. Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da….”

Comentarii

comentarii