Romeo Dunca (PNL) și cei 30 de consilieri județeni din Caraș-Severin, au depus azi jurământul și se pot apuca de treabă VIDEO

Romeo Dunca (PNL) și cei 30 de consilieri județeni au depus azi jurământul. Cu mâna pe Biblie și pe Constituția României, Romeo Dunca și consilierii județeni din Banatul de munte, au jurat că vor depune toate eforturile pentru binele cărășenilor. Noul președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a început să creioneze diferite planuri de acțiunne de îndată ce a fost ales.

Printre obiectivele șefului Palatului Admnisitrativ, sunt infrastructura și redimensionarea personalului consiliului judetean. La depunerea jurământului, a fost prezent prin videoconferință și ministrul afacerilor interne Marcel Vela. El a declarat că ,,are încredere deplină în noul președinte al Palatului Administrativ și i-a urat succes.

Romeo Dunca (PNL) și cei 30 de consilieri județeni au depus azi jurământul. În următoarea ședință a forului deliberativ cărășean, aleșii județeni îi vor alege pe cei vicepreședinții care vor face echipă alături de Romeo Dunca. In Incheiere, Dunca a spus ca ,,Într-o primă etapă se vor efectua controale la toate direcțiile din subordine, iar în urma acestora vor fi luate măsuri de remediere și îmbunătățire a activității acestora. Speranțele electoratului sunt mari; rămâne de văzut dacă Romeo Dunca va dori, va reuși sau va fi lăsat să facă tot ce și-a propus pentru dezvoltarea acestui județ din margine de țară. „Primul lucru pe care l-am promis să-l fac este acela de a desființa ușa dintre primărie și Consiliul Județean. Astăzi, după ceremonia de investire, în mod simbolic, am să rup cheia care bloca ușa dintre cele două instituții“.

Comentarii

comentarii