Romeo si Julieta de Bocsa – Minora de 15 ani fugita de acasa

UPDATE

Urmare a informației de presă distribuite în data de 10 septembrie a.c., cu privire la verificările efectuate de polițiști în vederea depistării unei minore de 15 ani, plecată voluntar în data de 09.09.2019, de la domiciliul din localitatea Bocșa, vă comunicăm următoarele:

În cursul zilei de astăzi, minora Cîrpaci Izadora-Bianca s-a prezentat la Poliția orașului Bocșa, declarând faptul că a plecat de la domiciliu în mod voluntar și nu a fost victima vreunei infracțiuni, în perioada în care a fost plecată sau înainte de aceasta.

 

Minora a fost încredințată familiei, în cauză fiind sesizat Serviciul de Protecție și Asistență Socială Bocșa.

 

 

Romeo si Julieta de Bocsa . Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin efectuează verificări în vederea depistării unei minore de 15 ani, plecată voluntar în data de 09.09.2019, de la domiciliul din localitatea Bocșa.

La data de 09.09 a.c., poliţişti din cadrul Poliției orașului Bocșa au fost sesizaţi despre faptul că în cursul aceleiași zile, minora Cârpaci Izadora Bianca, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate până în prezent, s-a stabilit că minora ar fi plecat împreună cu un tânăr cu care are o relație de prietenie de mai mult timp.

Semnalmente: înălţime 1.55 metri, greutate 50 kg, păr negru lung, ochi căprui. Nu are semne particulare.

La data plecării era îmbrăcată cu un tricou, o pereche de blugi de culoare albastră și o pereche de pantofi sport de culoare neagră.

Romeo si Julieta de Bocsa . Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments