Rupere de nori cu inundaţii şi cod roşu peste Reşita VIDEO

Aproape toate străzile și bulevardele din Reșița, s-au transformat aseară în doar câteva minute într-o mică Veneție. Din cauza volumului imens de apă căzut într-un timp scurt, canalele nu au mai făcut față iar străzile au fost rapid inundate în urma ploii torențială abătute asupra orașului.
Cel mai rău a fost pe străzile A.C. Popovici, Furnalelor, Mierlei, din zona industrială a orașului, așa cum se întâmplă la fiecare ploaie mai mare. Mai grav este că apa a intrat și în pivnițele oamenilor, dar și în curți.

Oamenii de pe stradă A.C. Popovici sunt disperați și spun că devină este canalizarea stradală, dar și faptul că strada lor cu toate că este una scurtă, nu a fost asfaltată. Pe străzile Republicii, Paul Iorgovici și în Piața Republicii, apa depășea 20-30 de cm si a intrat in mai multe curti si pivnite.

Cantitatea de apă căzută în două ore a fost așa de mare încât canalele au refulat și în zonele mai jose ale orașului, aruncau apa afară.

Vestea bună este că după aproximativ două ore ploaia s-a oprit, iar apa s-a retras puțin câte puțin. Conform meteorologilor, peste Banatul Montan a fost instituit codul roșu de inundații iar cantitățile de apă au depășit și 60 de l/mp.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.