Rupere de nori la Rudăria- Mai multe gospodării au fost inundate EXCLUSIV VIDEO

O ploaie torențială cum rar se vede s-a produs pe parcursul a două zile în Rudăria. Luni si marti, in interval de câteva zeci de minute, precipitațiile s-au revărsat peste localitate făcând ravagii în mai multe curți și grădini ale gospodăriilor. Cele mai afectate au fost casele localnicilor situate sub drumul principal care traversează Rudăria, unde urmare a unor rigole ne construite odată cu asfaltarea străzilor secundare, apa s-a revărsat în curțile și grădinile mai multor localnici.

Cel mai afectat dintre săteni, Dumitru Mihai Imbrescu, s-a revoltat pe Facebook în speranța că autoritățile locale, pe viitor, vor face rigole care să preia apa de pe versanți direct spre râul ce traversează comună Rudărica. Astfel, spune omul, s-ar evita inundarea gospodăriilor chiar și atunci când plouă mai puțin.

” Domnilor din conducerea Consiliului Local și a Primăriei, este a doua zi consecutivă și nu știu a câta din acest an, de când în cotul nostru mai multe case sunt inundate. Aceste inundații ar putea fi prevenite, dacă s-ar face troaca de la colțul drumului. De câțiva ani de când s-au făcut șanțurile, această troacă nu a mai fost făcută! Priviți cum arată oborul și grădina mea în timpul ploilor… Vă rog să nu mă luați în nume de rău, dar gândiți-vă și la noi.”

UN reportaj de Adi Neagu.

Comentarii

comentarii