S-a infipt cu masina in stalp – Sofer cu alcool la bord la Resita VIDEO

Un accident de circulaţie mai puţin obişnuit a avut loc astă noapte la Reşita într-una din cele mai circulate zone a oraşului şi la nici 50 de metrii de o staţie de carburanţi.

Un autoturism ce rula dinspre cel mai mare cartier al oraşului spre orasul vechi, la un moment dat, şi-a schimbat brusc direcţia de mers, a intrat pe contrasens, a lovit bordura pe care a sărit-o, după care, s-a oprit într-un stâlp.

Mai mulţi şoferi aflaţi în trafic au sărit să dea o mână de ajutor şoferului care a ieşit singur din maşină, dar….au avut surpriza să constate că nu prea au cu cine să se înţeleagă. La faţa locului a sosit un echipaj al poliţiei. Oamenii legi l-au testat cu aparatul etilo test pe şofer, iar aparatul a dat verdictul: o alcoolemie de 1,23. Asta în sânge înseamnă o concentraţie de aproape 2,50.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului pe drumurile publice. Autoturismul a fost avariat grav si a fost transportat de la locul accidentului cu o platforma de catre o firma de tractari din Resita.

Comentarii

comentarii