S-au adunat toate la sfârșit de săptămână – Agenda polițiștilor plină cu infracțiuni

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 11.11.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Bolvaşniţa, s-au sesizat din oficiu că, pe DJ 608 C, în dreptul unui imobil din localitatea Vîrciorova, în data de 08.11.2015, D.P.N., de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism într-o curbă la dreapta, se intersectează cu un alt autoturism condus de H.S., de 50 ani, din localitate, intrând în coliziune frontal- stânga cu acesta. În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti numai avarii la ambele autoturisme.
În urma verificărilor s-a stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului condus de H.S. este atribuit unui alt autovehicul care figurează înmatriculat în străinătate, iar autoturismul respectiv nu figurează înmatriculat în circulaţie.
Cercetările continuă faţă de H.S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

– În data de 11.11.2015, pe DN 57 B în satul Petnic, a fost depistat în trafic un autoturism de teren, care nu avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare, fiind condus de B.V.P., de 34 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu este înscris în circulaţie.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

– În data de 12.11.2015, Poliţia Oraş Moldova Nouă a fost sesizată telefonic de către o persoană din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orelor 01.00, un autoturism i-a distrus gardul intrând în grădina sa, după care conducătorul auto a fugit de la locul faptei.
În urma cercetărilor efectuate a fost identificat autoturismul care era avariat şi care avea număr de înmatriculare provizoriu. Acesta a fost condus de J.D., de 24 ani, din localitate, care a recunoscut comiterea accidentului cu pagube materiale.
S-a stabilit că J.D. nu posedă permis de conducere iar autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

– În data de 12.11.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au depistat în trafic, pe strada I.L. Caragiale, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu condus de C.I., de 57 ani, din Bozovici. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

– În data de 12.11.2015, pe DN 57B, în Iablaniţa, în timp ce L.R.I., de 24 ani, din Timişoara conducea un autoturism în direcţia DN6 – Bozovici, într-o curbă la stânga a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de D.D., de 63 ani, din Bozovici.
În urma producerii accidentului din cel de-al doilea autoturism a fost rănită uşor o pasageră, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de personalul ambulanţei la faţa locului însă aceasta a refuzat transportul la o unitate medicală.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de L.R.I. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 12.11.2015, pe DJ 680A la intersecţia cu DN6, în Sacu, a fost depistat în trafic un moped condus de L.T., de 64 ani, din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere iar mopedul nu este înmatriculat/înregistrat în circulaţie.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul mopedului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi fără permis de conducere.

– În data de 12.11.2015, în municipiul Reşiţa pe str. Pasaj Nera a fost depistat în trafic un motociclu (ATV) condus de C.C.S., de 18 ani, din localitate, persoană care nu posedă permis de conducere.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de C.C.S. pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 12.11.2015, Băile Herculane, pe str. Trandafirilor, a fost depistat în trafic un autoturism condus de O.I., de 65 ani, din localitate. Fiind testat cu aparatul alcooltest conducătorul auto rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Orşova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Urmărit internaţional prins

– În urma unor activităţi desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei de la Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost identificat S.D.C., de 37 ani, din Oţelu Roşu. Acesta era dat în urmărire internaţională, fiind suspectat că a comis mai multe infracţiuni pe teritoriul unui stat străin.

Comentarii

comentarii