S-au luat la bataie in cimitir si a ajuns in arestul politiei

Un bărbat de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Caraș-Severin. Alți doi bărbați sunt cercetați în stare de libertate.

Ieri, 18 aprilie a.c., polițiștii din Ticvaniu Mare au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri și alte violențe, amenințări și tulburarea ordinii și liniștii publice. Alți doi bărbați în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, din Ticvaniu Mare și Arad sunt cercetați în libertate de polițiști pentru aceleași infracțiuni.

În fapt, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau la o slujbă în cimitirul din Ticvaniu Mare unde participau mai mulți cetățeni, cei trei bănuiți l-ar fi lovit cu pumnii pe un bărbat în vârstă de 27 de ani. În timpul conflictului, bărbatul de 26 de ani a mai agresat alte două persoane.
La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, în timp ce se afla pe o stradă din Ticvaniu Mare, bărbatul de 26 de ani l-a lovit din nou pe bărbatul de 27 de ani, amenințându-l cu acte de violență, cel din urmă reușind să fugă.

Pe numele celor trei bănuiți s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 26 de ani, din Ticvaniu Mare, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Oravița pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentarii

comentarii