Să fii erou este în sângele tău!” – Campanie de donare de sânge – Viaţa unui copil de 6 ani grav bolnav, depinde de sângele donat VIDEO

Sub sloganul „Să fii erou este în sângele tău!” astăzi, a debutat la Reșița o nouă campanie de donare de sânge inițiată de Lili Gherle. Campania se va desfășura până vineri 26 februarie când sunt aşteptaţi la Centrul de Transfuzie din municipiul de pe Bârzava cât mai mulți cărășeni. Din cauza pandemiei, numărul donatorilor a scăzut foarte mult iar centrul județean de transfuzie sanguină, are nevoie mereu de sânge.

Centrul de Transfuzie Sanguină Reșița a fost luat cu asalt de oamenii cu suflet, din societatea civilă, dar și de lucrători din Ministerul Afacerilor Interne care s-au alăturat campaniei de donare de sânge inițiată de Lili Gherle. Este nevoie de sânge tot timpul, indiferent de grupa sanguină, spun reprezentanții instituției sanitare care așteaptă mereu donatori. Lili Gherle este o mamă din Reșița și care a inițiat mai multe campanii de donare de sânge. În urmă cu câțiva ani, fetița ei a fost grav bolnavă și avea nevoie de sânge. Ea nu uită gestul făcut atunci de cetățeni și aproape anual, inițiază astfel de campanii de donare de sânge.  
 
Lângă de inițiatorii au venit și jandarmii cărășeni care înțeleg cât este de important să fie alături de cei aflați în nevoie. Campania de donare de sânge îi are ca parteneri pe Centru Universitar Babaeș Boylai Reșița, Inspectoratul  de jandarmi Județean Caraș-Severin și cabinetul de avocatură Mircea Boboșa.

Comentarii

comentarii

One thought on “Să fii erou este în sângele tău!” – Campanie de donare de sânge – Viaţa unui copil de 6 ani grav bolnav, depinde de sângele donat VIDEO

Comentariile sunt închise.