EXCLUSIV FOTOGALERIE Salvamontistii cărășeni- pe podium la Maratonul Apusenilor

Maratonului Apusenilor – ” Hoinari prin trecut”, editia a II a- competitie de alergare integral montana, s-a desfasurt pe o vreme torida, in Statiunea Baisoara din M-tii Apuseni si a propus alergatorilor trei trasee:
2000m ascensiune cumulata in proba de 40 km, 1000m ascensiune cumulata in proba de „viteza” 23,5km si traseul Family destinat celor care doreau sa-si introduca copiii si familia, in lumea minunata a alergarilor montane.
Club Montan Caransebes a fost reperzentat in aceasta competitie de Brecica Cristian – Carol si Terniceanu Sorina Mihaela in proba de 23,5km si Daniel Benec in proba de 40km. La start au fost prezenti 431 de concurenti(intre 14 si 70 de ani), din tara si din alte tari ale mapamondului, sportivi de mare performanta in alergarile de anduranta si alergatori amatori pasionati ce iubesc muntele.
Iata rezultatele obtinute de alergatorii Caransebeseni:
– 23,5km
Mihaela Terniceanu locul 6, 16-29 ani feminin si locul 13 la Open Feminin – 3h si 8min.
Brecica Cristian Carol (Salvamontist voluntar Caras-Severin) locul 3,(la egalitate cu Alin Flavius Tanase – Alternative Timisoara) 30-39 ani masculin si locul 11 Open Masculin (prima clasare pe podium a unui Carasan in probele de marea anduranta montana la nivel national) – 2h11min.
– 40km
Daniel Benec a terminat in primii 60 de concurenti care au termint cursa.
Cristi Brecica este a treia participare anul acesta la alergari de anduranta montana: 5 mai Eco Maraton, 26 mai Hercules Maraton, iar acum Apuseni Maraton. ,,Conform programului, au mai ramas doua in septembrie si octombrie si daca voi reusi sa ma organizez, as dori in 11 noiembrie sa alerg cusa istorica de maraton Marathon – Athena” a declarat în exclusivitate pentru InfoCS sportivul salvamontist din Caransebeș.

Comentarii

comentarii