Salvat de la moarte de polițiștii de frontieră – Acţiunea de salvare a unei persoane de către poliţiştii de frontieră

rau umflatPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berzasca au intervenit pentru salvarea unei persoane care se afla în stare de hipotermie.
Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Berzasca au fost anunţaţi de către un cetăţean din localitatea Liubcova că pe malul râului Liubcova se află o persoană în stare de inconştienţă.
Imediat, poliţiştii de frontieră împreună cu şeful postului de poliţie din comuna Berzasca s-au deplasat la faţa locului. Pe malul râului Liubcova, la o distanţă de aproximativ 1500 metri faţă de linia de frontieră se afla o persoană de sex masculin, în viaţă, în stare de hipotermie şi care avea hainele ude.
Poliţiştii de frontieră i-au acordat primul ajutor persoanei în cauză, acoperindu-o cu pături, în acelaşi timp fiind apelat serviciul de urgenţă 112.
Bărbatul a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă pentru a i se acorda îngrijirile necesare, fiind acum în afara oricărui pericol. Acesta se numeşte Ilie M., are 42 de ani şi este domiciliat în Liubcova.
Cel mai probabil, omul a căzut în apă sau a fost surprins de apele umflate ale râului din cauza ploilor.

Purtător de cuvânt
Agent de poliţie Echert Ermina.

Comentarii

comentarii