Salvaţi ţara de la pieire, spuneti ,,NU” minciunii poleite si mincinosilor, România- trezește-te! VIDEO

protesteUn videoclip care prezintă imagini din timpul protestelor, îndreptate împotriva exploatării de la Roșia Montană, din 15 septembrie 2013 în București, la care au participat peste 25.000 de oameni.
Versurile sunt din poezia “Salvaţi ţara de la pieire” scrisă de poetul Virgil Ciucă în aceeași dată (15 septembrie 2013) și care face parte din volumul “Execuția”, aflat în lucru.
Imagini – Sergiu Nicolae Brega;
Montaj – Dan Ciucuriță;
Coloana sonoră este una de tip “Epic Orchestral Dramatic Instrumental Music“, melodia principală fiind “The Bible – In The Beginning” composed by Hans Zimmer and Lorne Balfe Vocals by Lisa Gerrard, urmată de “Secession Studios-Piano Quartet-Secession Studios”.

preluare,vezi9 mai multe pe http://stareanatiunii.com/

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

2 comentarii la „Salvaţi ţara de la pieire, spuneti ,,NU” minciunii poleite si mincinosilor, România- trezește-te! VIDEO

  • 22 septembrie 2013 la 8:09
    Permalink

    Procentual nu mai exista masa critica de IQ a capetelor luminate care mai pot schimba Romania. Ei se regasesc in strainatate si participa elegant la ridicarea PIB-ului in tarile in care lucreaza. Cu cinismul care mi-a mai ramas remarc dorinta manifestantilor pentru showul artistic cu iz balcanic.

Comentariile sunt închise.