Salvatorii cărășeni, mereu la datorie. Alături de comunitate, pentru comunitate

Salvatorii cărășeni, mereu la datorie. Alături de comunitate, pentru comunitate. În perioada sărbătorilor prilejuite de Paștele Catolic, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Semenic,, al județului Caraș-Severin va monitoriza permanent evoluția dinamicii din teren, iar, la nevoie, vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns în sprijinul comunității.

Zilnic, echipajele de pompieri din cadrul subunităților sunt pregătite să intervină pentru acordarea asistenței medicale de urgență, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții.

În Noapte de Înviere, în casele credincioșilor catolici va arde lumina de Paște.

Cu acest prilej, recomandăm cetățenilor să respecte câteva reguli simple pentru a nu deveni victime ale incendiilor.Este important ca lumânările sau candelele aprinse să fie așezate într-un suport incombustibil (exemplu: într-o farfurie cu puțină apă) și să nu fie amplasate în apropierea hainelor sau a altor textile. În nicio situație, nu lăsați lumânările sau candelele aprinse nesupravegheate și nu adormiţi cu lumânările aprinse.

Salvatorii cărășeni, mereu la datorie. Alături de comunitate, pentru comunitate. Ne dorim să vă bucurați de această sărbătoare importantă, fără evenimente care să vă pună viața în pericol!

Comentarii

comentarii

One thought on “Salvatorii cărășeni, mereu la datorie. Alături de comunitate, pentru comunitate

Comments are closed.