Sanatate si pensie frumoasa, Mariana Torj, sefa de la SVSU Bocsa!

Miercuri, la Liceul Teoretic ”Tata Oancea” din Boc, ISU SEmenic a desfășurat, în colaborare cu SVSU Bocșa, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur.

Tot miercuri, a fost și ultima zi de lucru a șefului SVSU Bocșa, doamna Mariana Torj, exercițiul reprezentând ultima activitate desfășurată de membrii serviciului voluntar sub îndrumarea dânsei.

După mai bine de 20 de ani dedicați gestionării situațiilor de urgență, 20 de ani de implicare totală cu multe realizări, doamna Mariana se pensionează. Lasă în urma ei un serviciu voluntar activ, bine dotat, pregătit și o echipă bine închegată.

SVSU Bocșa s-a remarcat de-a lungul timpului prin rezultate frumoase la Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, anul trecut obținând locul IV la etapa națională.

Vă felicităm, doamna Mariana, pentru toate reușitele profesionale și vă mulțumim pentru modul în care ați colaborat cu noi! Vă dorim sănătate și clipe fericite alături de cei apropiați dumneavoastră!

ISU Caras Severin

INFOCS.RO se alatură cu mare drag si multa prețuire celor care au apreciat-o, o apreciază si o iubesc pe Mariana Torj si-i ureaza cu sinceritate fericire si bucurii cu sanatate in ani multi de acum inainte!

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.