@Ultimele NoutatiAdministratiePolitie

Saptamana si perchezitia la Primaria Caransebes VIDEO

Aproape ca nu trece o saptamana fara o perchezitie la Primaria Caransebes. Asa s-a intamplat si ieri când, ca urmare a mai multor plângeri privind achizițiile de lucrări și echipamente pentru Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, polițiștii Serviciului de Investigații a Infracțiunilor de Criminalitate Economică, au percheziționat două birori din sediile Primăriei Caransebeș și al Serviciului Întreținere și Reparare a Patrimoniului. Scopul – pentru a ridica mai multe înscrisuri.

Potrivit primelor informații, polițiștii ar fi venit să ridice în original documente pe care le solicitaseră și pe care le primiseră în copii xerox. Edilul Felix Borcean spune căs-a dat curs unor plângeri făcute cu privire la achizițiile de la Spitalul Municipal in perioada stării de urgență.

Lucrătorii IPJ Caraș-Severin, SICE, au fost coordonați de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Scopul percheziției îl reprezintă ridicarea de înscrisuri – în original – pentru probarea unor infracțiuni de abuz în serviciu cu privire la atribuirea, încheierea, execuția, recepția și plata unor contracte încheiate de Primăria municipiului Caransebeș, realizate în beneficiul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Saptamana si perchezitia la Primaria Caransebes. În cadrul aceleiași acțiuni, au fost ridicat documente privitoare la efectuarea de lucrări în regie proprie de către SPIR în beneficiul Spitalul Municipal de Urgenta Caransebes. Mai exact, oamenii legii trebuie să verifice dacă o parte din lucrări, deși sunt recepționate, în realitate, acestea nu sunt efectuate și ar fi fost efectuate plățile aferente.

Comentarii

comentarii