Săptămânal, un autovehicul intra într-o casă din Reşita VIDEO EXCLUSIV

Săptămânal, un autovehicul intra într-o casă din Reşita . O familie dintr-un cartier al Reșiței au ajuns la capătul răbdării. De la începutul anului şi până acum, doua autovehicule au intrat în casa lor. În 6 ianuarie, o autoutilitară gunoieră le-a dărâmat poarta și un colț de casă, iar aseară, un autoturism s-a oprit în peretele casei lor după ce a lovit un microbuz cu călători ce mergea la Bocşa.

 

 

Un microbuz plin cu călători a fost lovit de un autoturism în cartierul reșițean Câlnic. Accidentul s-a petrecut din cauza vitezei într-o curbă ușoară. Acesta venea din celălalt sens – moment a părăsit sensul de mers și s-a înfipt în microbuz. Din fericire, fiind greu, plin cu pasageri, microbuzul a rămas pe carosabil. În schimb, autoturismul a zburat de pe trotuar și s-a oprit în casa care, atenţie, a fost lovită săptămâna trecută de o gunoieră a firmei de salubrizare.

 

Proprietarii făceau reparaţii la casă după stricăciunile de săptămâna trecută și oamenii numai ce opriseră lucrul. Călătorii din microbuz s-au speriat, dar nu sunt răniți. Aceștia au fost preluați de un alt microbuz al firmei de transport și duși la Bocșa.

 

 

În 6 ianuarie, un alt şofer a intrat în casa cu tot cu camion la Câlnic. Un șofer de la o firmă de salubritate, a intrat cu o gunoieră de mare tonaj, într-o casă de pe strada principală. De fapt, camionul a intrat cu totul într-o cameră și a afectat și casa vecină pe care a lăsat-o fără un colț. Citeste tu mai departe aici https://www.infocs.ro/a-intrat-in-casa-cu-tot-cu-camion-la-calnic-video/

 

Săptămânal, un autovehicul intra într-o casă din Reşita . Mașina care venea dinspre Timișoara și în care se mai aflau încă trei persoane, a făcut praf peretele unei camere. Practic, a intrat în cameră! Şoferul spune că s-a speriat în momentul în care o mașină ar fi încercat să îl depășească într-o manieră pe care el a catalogat-o drept periculoasă și a derapat pe carosabilul acoperit cu gheață și zăpadă. Nimeni nu a fost rănit.

 

 

Comentarii

comentarii