Sărbătoarea sportului de la Reșița a luat sfârșit! Campionatul national de lupte VIDEO

Reșița a găzduit Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori. Peste 350 de luptători de la cele mai bune cluburi din România și-au dat întâlnire în Sala polivalenta. Reșița a devenit capitala luptelor. Au evoluat componenții loturilor naționale și olimpice. Au fost multi multipli medaliați la Campionate Europene și Campionate Mondiale. Dar și sportivi care își doresc să urce pe podiumului românesc și internațional. Competiția a avut ca miză selectarea sportivilor care vor reprezenta România la Campionatele Mondiale din Kazakhstan.

Sărbătoarea sportului de la Reșița a luat sfârșit! Campionatul Național de Lupte Libere, Greco-Romane și Lupte Feminine pentru Seniori ce s-a desfășurat în municipiul de pe Bârzava a reunit peste 350 de luptători, iar sportivii reșițeni au arătat din nou că sunt în topul luptelor românești.

Campionatul Național de Lupte de la Reșița nu a fost unul cu surprize. Campionii și-au consolidat poziția câștigată în competițiile anteriore.

Sportivii reșițeni au făcut o figură frumoasă la aceste campionate naționale obținând locul patru în clasamentul pe cluburi și asociații. Printre sportivii reșițeni care au obținut medații se numără: Andrei Tot și Vlad Caraș care au obținut locul III la categoria 125 de kg, Marian Filip a obținut titlul de vicecampion național la categoria 61 kg, iar Andrei Franț, la 92 de kg este campion național.

Pentru luptătorii români urmează o serie de competiții interne și internaționale, însă cel mai important rămâne Campionatul Mondial de la Nur-Sultan, Kazakhstan, care este o etapă de calificare la Jocurile Olimpice din 2020 de la Tokyo. Competiția de la reșița a fost organizată de Federatia Română de Lupte, în colaborare cu Asociația Județeană de Lupte Caraș-Severin, Clubul Sportiv Municipal Reșița și Clubul Sportiv Școlar Reșița, având ca parteneri Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Municipiului Reșița.

Comentarii

comentarii