Sarbatori linistite in Caras Severin cu cateva infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 27.12.2015, în timp ce conducea un autoturism pe DN 68, în localitatea Iaz, S.L.E., de 34 ani, din Petroşani, nu păstrează o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus de către I.A., de 42 ani, din Zăvoi, care circula regulamentar în faţa sa şi intră în coliziune faţă-spate cu acesta.
În timpul verificărilor efectuate de echipajul de poliţie din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene sosit la faţa locului, conducătorul auto S.L.E. a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, care nu corespunde standardelor în vigoare, fiind confecţionat artizanal. Efectuându-se verificări în baza de date, s-a stabilit faptul că acesta nu figurează ca posesor de permis de conducere auto.
Cercetările continuă faţă de S.L.E. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

– În data de 27.12.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au fost sesizaţi telefonic despre producerea unui accident de circulaţie soldat cu avarii auto pe str. Teiuşului din Caransebeş.
Deplasându-se la faţa locului, echipajul de poliţie din cadrul Biroului Rutier Caransebeş a depistat un autoturism condus de G.P., de 39 ani, din Caransebeş şi autoturismul condus de T.F.I., de 23 ani din Caransebeş, care prezentau avarii.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv pentru G.P., fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de G.P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

– În data de 27.12.2015, lucrători ai Secţiei 7 Poliţie Rurală Moldova Nouă au oprit pentru control un autoturism condus de către I.M.R., de 20 ani, din Cărbunari, care circula pe DJ 571, pe raza localităţii Cărbunari.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere auto.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comentarii

comentarii