Schimbari si permutari la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita si DSP – Murgu a revenit la carma

Schimbari si permutari la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita – Murgu a revenit la carma. Prin Ordinul 430/10.04.2020, semnat de ministrul Sănătații Nelu Tătatru, Simona Alina Zora Stancovici se suspendă, începând de azi, din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița, conform art. 19 din Decretul nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României. Totodată, contractul de management nr. 5148 din 16.03.2020, încheiat între Silviu Hurduzeu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și Simona Alina Stancovici, în calitate de manager al Spitalului Județean de Urgență Reșița, se suspendă pe perioada stării de urgență.

            De asemenea, începând de azi, în baza Ordinului 431/10.04.2020 al Ministerului Sănătății, Ioan Waldemar Murgu se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Reșița, pe perioada situației de urgență instituită în condițiile OUG nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 453/2004, cu modificările și completările ulterioare.

Schimbari si permutari la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita – Murgu a revenit la carma. În același timp, Dr. Jaro Norbert Marșalic îl înlocuiește în funcție, pe perioada situației de urgență, pe directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Reșița, Dr. Violeta Moroșoi, potrivit Ordinului 433/10.04.2020, semnat de ministrul Sănătății.

Dan Miloş a fost suspendat din fruntea Direcţiei de Sănătate Publică, pentru neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu, şi înlocuit, pe perioada stării de urgenţă, cu doctorul Romeo Dumitrescu.

Comentarii

comentarii