Se ascut cuţitele în PNL: apropiaţi ai lui Frunzăverde şi Chiliman înregistrează mărci pentru noi partide liberale

PNL– Bogdan Piţigoi, director la Primăria Sector 1, a depus la OSIM cereri pentru înregistrarea a 13 mărci, cele mai sonore fiind „Partidul România Liberală”, „Partidul Liberal Conservator”, „Partidul Libertăţii Naţionale” şi „Partidul Liberal European”
– Sorin Frunzăverde a depus două cereri pentru „Partidul Naţional Popular Liberal”, iar Ştefan Simion încă 3 cereri, pentru „derivate” – „Partidul Liberal Popular”, „Partidul Naţional Liberal Popular”, „Partidul Popular Liberal”

La sfârşitul acestei săptămâni este programat Congresul Partidului Naţional Liberal (PNL), eveniment care se anunţă „cu scântei”, ţinând cont de faptul că există două „tabere”, una pro şi alta anti Antonescu.
Una din tabere, cea reprezentantă de „dizidentul” Andrei Chiliman, pare a se pregăti intens pentru perioada post-Congres. Un subaltern al lui Chiliman, Bogdan Piţigoi, care deţine funcţia de director executiv la Direcţia Investiţii din cadrul Primăriei Sector 1, a depus mai multe cereri de înregistrare pentru mărci care sugerează apariţia unei noi formaţiuni liberale.
12 cereri într-o singură zi
Cea mai activă zi a lui Piţigoi a fost 22 noiembrie 2012, când a depus cereri pentru înregistrarea următoarelor 12 mărci:
Partidul România Liberală
România Liberală
Partidul Liberal Conservator
Acţiunea Liberală
Mişcarea România Liberală
Partidul Conservator Liberal
Partidul Libertăţii
Partidul Libertăţii Naţionale
Partidul Naţional Conservator
Partidul Naţional Liberal-Conservator
Partidul Acţiunea Liberală
Partidul Naţional Român
Frunzăverde a fost cu un pas mai în faţă
Dacă demersul „grupării Chiliman” de a înregistra aceste mărci nu este chiar o surpriză, fiind vehiculată ruperea acesteia de PNL, o mişcare asemănătoare a lui Sorin Frunzăverde este chiar o „bombă”.
Mai exact, pe 30 octombrie 2012, fostul lider PDL şi actual vicepreşedinte PNL, a depus cerere de înregistrare pentru marca „Partidul Naţional Popular Liberal”, pentru clasele:
35 Publicitate de orice natură, prin toate mijloacele de difuzare în masă inclusiv prin distribuirea de prospecte, direct sau prin poştă sau / şi distribuirea de eşantioane.
38 Servicii ce permit unei persoane să comunice cu altă persoană sau cu alte persoane prin orice mijloace de comunicare orală sau / şi vizuală.
41 Servicii de educare şi formare a individului, de divertisment, amuzament sau/şi recreere inclusiv de prezentare către public a unor opere de artă plastică sau de literatură, în scop cultural sau educativ; cursuri şi conferinţe de cultură politică.
45 Servicii juridice, servicii personale şi sociale oferite de către terţi, destinate să satisfacă nevoile indivizilor; servicii de siguranţă pentru protejarea bunurilor şi indivizilor; asistenţă şi consiliere în activităţi sociale şi politice.
Marca solicitată este verbală, iar cererea a fost depusă prin intermediul Cabinetului Individual Andronache Paul.
După trei săptămâni, pe 21 noiembrie 2012 (cu o zi înainte de demersul lui Piţigoi), Frunzăverde revine cu o altă cerere, tot pentru marca „Partidul Naţional Popular Liberal”, dar de această dată figurativă.
Ciudat este faptul că, în aceeaşi zi, prin intermediul aceluiaşi Cabinet Individual Andronache Paul, alte 3 cereri sunt depuse de Simion Ştefan, pentru mărci cu nume asemănătoare şi care folosesc acelaşi element figurativ principal:
Partidul Liberal Popular
Partidul Naţional Liberal Popular
Partidul Popular Liberal.
citeste mai multe pe http://antitepari.ro/

Comentarii

comentarii

One thought on “Se ascut cuţitele în PNL: apropiaţi ai lui Frunzăverde şi Chiliman înregistrează mărci pentru noi partide liberale

Comentariile sunt închise.