Se circula cu dificultate in zona Prislop – Semenic si Prisop – Brebu Nou VIDEO

Județul Caraș-Severin se află, încă de ieri, sub atenționare COD GALBEN de vreme severă, caracterizată prin ninsori și vânt cu intensificări periodice. În zona de munte precipitațiile sunt mai însemnate cantitativ decât în celelalte regiuni ale județului, ninge și la această oră, iar viscolul aduce cantități mari de zăpadă pe carosabil.

Pe DJ 582 Reșița-Brebu – Nou, DJ 582E Prislop – Semenic și DJ 608A Caransebeș – Muntele Mic se acționează cu utilajele din dotare încă din cursul nopții pentru menținerea viabilității rutiere. Drumurile sunt deschise, însă se circulă cu dificultate pe anumite porțiuni. Recomandăm conducătorilor auto să-și echipeze autoturismele cu lanțuri antiderapante pentru a evita situațiile neplăcute.
Pe celelalte drumuri județene traficul se desfășoară în condiții normale. În cursul nopții și în această dimineață la Comandamentul de Iarnă nu s-au semnalat alte zone cu probleme. Operatorii acționează pentru curățarea drumurilor urmând ca ulterior să procedeze la împrăștierea materialului antiderapant.

Comentarii

comentarii