Se circulă pe drumul spre Statiunea Semenic – Drumarii sunt in priză de 12 ore continuu VIDEO

Se circula pe drumul spre Statiunea Semenic. Drumul județean DJ 582 E Prislop – Semenic, drum ce duce spre Stațiunea Semenic, a fost închis câteva ore din cauza viscolului. În stațiune, sunt așteptați peste 3000 de turiști în acest weekend. Toate locurile de cazare de pe munte, au fost ocupate pentru acest sfârșit de săptămână și pentru săptămâna viitoare. Copiii au intrat în vacanță. Semenicul oferă în jur de 400 de locuri de cazare în prezent.


Drumarii au intra în alertă și pentru a rezolva această problemă, lucrează continuu de mai bine de 12 ore și au reuşit să deszăpezească sectorul de drum Prislop – Semenic. Din păcate, din cauza viscolului și a vântului ce sufla cu peste 80% la oră în rafale, munca drumarilor a fost mult îngreunată.


În schimb, la intrarea pe Platoul Semenic și până în stațiune, drumul este deschis. Drumarii au îndepărtat zăpada. În unele locuri, sulurile formate, trec si de 2 m inăltime. În acest moment, drumul este deschis și pe porțiunea Prislop – Curba mare. Atenție, se circulă cu greutate din cauza utilajelor care acționează în zonă. Deja s-a format o coloană de autovehicule formată din autoturisme, microbuze și autobuze. Toate urcă spre Semenic și spre distracție. În acest moment, pe Semenic, stratul de zăpadă trece de 1 metru. În același timp, zona montană a Caraș Severinului, se află sub avertizare meteo de cod galben de vânt, viscol și vizibilitate redusă.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii

comentarii

One thought on “Se circulă pe drumul spre Statiunea Semenic – Drumarii sunt in priză de 12 ore continuu VIDEO

Comments are closed.