Se fură lemnul din păduri – este prinsă plevușca – rechinii încă scapă

Infracţiuni la regimul silvic

În data de 22.10.2015, ora 12.45, lucrătorii Poliţiei oraş Moldova Nouă, au depistat pe dealul ”Srednic”, un atelaj (căruţă) care transporta cantitatea de 0,6 mc, material lemnos de esenţă salcâm, gorun şi jugastru. Conducătorul atelajului P. V. de 44 ani, din Moldova Nouă, a tăiat şi sustras materialul lemnos fără a fi marcat.

Cercetările continuă faţă de P. V. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi sustragere de material lemnos.

În data de 22.10.2015, ora 18.00, lucrătorii Poliţiei oraş Moldova Nouă, au depistat în zona fostei mine ”Vărad”, un atelaj (căruţă), care transporta cantitatea de 0,5 mc, material lemnos de esenţă gorun condus de B. I. de 30 ani, din Coronini. În acel loc se mai afla şi un tractor, care tracta o remorcă cu cantitatea de 1,00 mc, material lemnos de esenţă carpen şi arţar, condus de B. I. de 45 ani. La o distanţă apropiată de acest loc a fost depistat un alt tractor, lângă care se afla Ţ. I. de 54 ani, care tăia cu un motoferăstrăul materialul lemnos marca arţar, pe care îl încărca în remorcă. Materialul lemnos a fost lăsat în custodie la Ocolului Silvic Moldova Nouă.

Cercetările continuă faţă de B.I., B.I. şi Ţ.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi sustragere de material lemnos.

În data de 22.10.2015, ora 17.00, lucrătorii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Bocşa, au depistat pe raza comunei Doclin sat Tirol, un tractor cu remorcă încărcată cu material lemnos de esenţă cer, în cantitate de 4 mc, în care se afla N. G. de 28 ani şi H.A. de 40 ani din Tirol. Cu ocazia controlului aceştia nu au putut prezenta documentele de provenienţă a materialului lemnos.

Cercetările continuă faţă de N. G. şi H. A. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere şi sustragere de material lemnos.

Comentarii

comentarii

One thought on “Se fură lemnul din păduri – este prinsă plevușca – rechinii încă scapă

  1. Alo politistilor eu cred ca voi ati inteles gresit menirea voastra de a va face meseria , si va spun eu de ce lati in pace pe astia cu carutele ca sunt oameni saraci si au poate acasa copii care ingheata de frig sau se culca noaptea fara caldura in paturile lor , VOI trebuie sa prindeti pe astia care fura cu camioanele de mare tonaj si nu numai unele au cate 2 remorci si in deosebi astia se misca noaptea sa nu fie bagati in seama si atunci cand voi va faceti ca dormiti . Spor la munca sau va este frica sa va pierdeti locurile de munca – alegeti dreptatea sau hotia ?

Comments are closed.