Se pare ca din nou ne facem de ras – Cascada Bigar atrage si hotii, nu doar turistii

Dupa ce in data de 13 august, vineri dupa-masa, in parcarea de la cascada Bigar un autoturism a fost spart si din el s-au furat mai multe bunuri( vezi stirea aici: https://www.infocs.ro/spargere-si-furt-la-cascada-bigar-atentie-ce-lasati-in-masina/ ) iată că povestea se repetă sâmbătă. La data de 14 august, în jurul orei 20.15, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Bozovici au fost sesizați de către o femeie din Arad cu privire la faptul că în zona cascadei Bigăr, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din autoturism.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că în intervalul orar 19.30-20.30, persoane necunoscute ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite, în autoturismul unei femei în vârstă de 44 de ani, din Arad, care și-a lăsat parcat autoturismul pe DN 67 B, în apropierea cascadei Bigăr.

Aceștia ar fi sustras din autoturism o geantă în care se afla suma de 3800 de lei, 50 de euro, un telefon mobil, două cărți de identitate și mai multe carduri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 5000 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoanele bănuite de furt s-ar deplasa cu un autoturism spre municipiul Reșița. La intrarea în oraș, dinspre Anina, polițiștii au oprit pentru control un autoturism în care se aflau doi bărbați de 30 și 47 de ani, din Craiova și Timișoara.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturism mai multe bunuri: telefoane mobile, boxe audio, bijuterii din metal galben, mai multe chei auto dar și sume de bani, 10.800 de lei și 3130 de euro.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul municipiului Reșița pentru audieri, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments