Se reia circulația feroviară Reșița – Timișoara direct – Dacă nu este păcăleală, de la 1 aprilie

Reluare circulatie trenuri Regiotrans. In data de 30.03.2015 ASFR a emis certificatul de siguranta – partea B numarul de identificare UE RO 1220150017 pentru SC Regiotrans SRL.

Astfel incepand cu data de 01.04.2015 SC Regiotrans SRL va relua circulatia trenurilor pe urmatoarele rute de circulatie, dupa un mers ce va fi adus la cunostinta publicului calator in cel mai scurt timp:

Brasov – Bucuresti Nord
Timisoara Nord – Resita Nord
Brad – Ineu –Arad
Timisoara – Lovrin – Nerau
Arad – Valcani
Alba Iulia – Zlatna
Teius – Ludus – Bistrita
Arad – Nadlac
Iasi – Roman
Timisoara Nord – Cruceni
Timisoara Nord – Lovrin – Cenad

Citește și

https://www.infocs.ro/video-de-azi-caras-severin-cu-un-pas-mai-departe-de-civilizatie-resita-fara-tren-direct-la-timisoara/

Vă reamintim că potrivit șefului Direcției Regionale SNCFR Timișoara, Ion Alexandru Simu, măsura suspendării circulației trenurilor Regiotrans, a fost luată în data de 17 martie de Autoritatea Feroviară Română (AFR) cea care a retras operatorului de transport certificatul de siguranță. Motivele nu se cunosc, dar se bănuiesc.

InfoCS a realizat un reportaj ce a fost difuzat și de televiziunile naționale desprte felul și condițiile în care se circulă între Timișoara și Reșița, mai ales la sfârșit de săptmâna când vin acasă studenții. În plus, să nu uităm că toate garniturile de tren folosite de Regiotrans, erau vechi, uzate și depășite moral. Să nu uităm de locomotiva sărită de pe șine acum o lună și ceva, de garniturile cu călători deraiate sau ce se aprindeau în mers și câte altele.

 

Mulțumiri prietenului Lucian Rotaru pentru informația care precis interesează multă lume.

Comentarii

comentarii