Sedință de Consiliu Județean pe internet

Ședința de la finalul lunii noiembrie a Consiliului Județean Caraș-Severin a reprezentat o premieră pentru forul deliberativ. Aceasta s-a desfășurat prin exclusiv online. Acest lucru nu a fost însă în avantajului președintelui Romeo Dunca. Aleșii județeni au respins încetarea finanțării pentru Staționarul III. 

Aleșii din Caraș-Severin s-au întâlnit în spațiul virtual pentru a dezbate problemele spinoase ale județului. Un  punct important pe agenda lui Romeo Dunca a fost renunțarea modernizarea pe bani europeni, însă proiectul a căzut la vot din cauza absenței motivate a unor consilieri liberali, președintele consiliului județean Caraș-Severin, nu renunță însă la idee și va reveni cu această propunere în următoarea ședință a forului deliberativ.

Vă reamintim că pentru Staționarul III, a fost semnat un contract de finanțare europeană în valoare de 12,5 milioane lei . La staționarul funcționează, în prezent, trei secții ale Spitalului Județean de Urgență din Reșița: dermato-venerice, pnemoftiziologie și infecțioase. Citeste tu mai multe aici: https://www.infocs.ro/romeo-dunca-ce-sa-faci-cu-spital-plin-de-bacterii-nu-e-destul-cati-oameni-mor-deja-in-spitale-il-daramam-si-facem-un-parc-acolo-video/

Comentarii

comentarii