Ședința extraordinara CJ Caras Severin din 17 mai ținută fără consilierii din opoziție

Ședința extraordinara CJ Caras Severin din 17 mai. Proiectul trenului tramvai a mai făcut un pas, asta după ce joi eșuase în halta Consiliului Județean Caraș-Severin. Liberalii au reușit să se mobilizeze într-o nouă ședință a forului deliberativ pentru a trece cele două hotărâri legate de acest proiect.

Aleșii județeni ai PNL s-au mobilizat pentru a trece modificările aduse Acordului dintre primăriile Reșița, Timișoara, și Consiliile județene Timiș și Caraș-Severin în vederea achiziționării în comun a serviciilor de realizare a Studiului de Prefezabilitate (după caz) și a Studiului de Fezabilitate pentru proiectul ”Reabilitare/Modernizare infrastructură feroviară Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – frontieră”.

Ședința extraordinara CJ Caras Severin din 17 mai. Dacă în ședința precedentă opoziția s-a opus acestui proiect, de data aceasta, opozitia a boicotat ședința, în sală ne fiind prezent niciun consilier județean de la PSD, ProRomania sau PMP. Potrivit planurilor autorităților, pe această rută ar urma să circule un tren tramvai și se va realiza un acces facil, rapid și modern, ceea ce ar aduce beneficii inclusiv turismului din Caraș-Severin.

Comentarii

comentarii