Sediul A. U. R. din Bocşa vandalizat duminică, înaintea vizitei liderului George Simion în Caraș Severin EXCLUSIV VIDEO

Sediul A. U. R. din Bocşa vandalizat duminică, înaintea vizitei liderului George Simion în Caraș Severin. Atacuri cu pietre, geamuri sparte, tencuiala zburată de pe pereţi. Asta s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la sediul organanizaţiei AUR de pe Strada Groza din oraşul Bocşa. Caravana AUR a trecut Duminică prin mai multe localități din județul Caraș Severin. George Simion și Caravana AUR au revenit Duminică în Caraș Severin oprindu-se la Caransebeș, Reșița și la final, la sediul AUR din Bocșa.

În legătură cu informațiile apărute în spațiul public referitoare la vandalizarea sediului unui partid politic, în județul Caraș- Severin, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș- Severin este împuternicit să facă următoarele precizări:

La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior.

Aspectele sesizate la data de 12 august 2021 fac obiectul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, ancheta fiind în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Astăzi, 13 februarie, la ora 14.02, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost sesizat prin apel 112 cu privire la cele semnalate anterior în spațiul public.

În prezent, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt.

Comentarii

comentarii

One thought on “Sediul A. U. R. din Bocşa vandalizat duminică, înaintea vizitei liderului George Simion în Caraș Severin EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.