Semenicul blocat de mii de turisti – Zapada de 40 de cm si nervi intinsi la maxim VIDEO

Semenicul blocat de mii de turisti – Zapada de 40 de cm. Din nefericire, ceea ce trebuia să fie o zi de distracţie care să încheie saptamana Craciunul si sa o deschida pe cea a ,,revelionului” s-a transformat ieri într-un coşmar. Mai exact, sute de autoturisme au rămas blocate pe drumul Pasul Prislop – Platoul Semenic din cauza aglomerației din stațiune. Conform unor surse, Stațiunea Semenic a revenit pentru câteva ore la viață, pentru câteva ore a arătat ca înainte de 1989: plină de viață și de turiști.

https://youtu.be/qAWWSlUNiR0

Din cauza proastei gestionari a stațiunii, a lipsei locurilor de parcare sau a faptului că acolo unde se putea parca nimeni nu a curățat zăpada, la un moment dat, adică în jurul orei 13, Semenicul s-a blocat. Ba mai mult, echipajele de poliție au oprit accesul pe platou, dar din cauza faptului că drumul este ,,dezăpezit” în stil potecă de către firma care a câştigat licitaţia, şoferii nu au mai putut întoarce autovehiculele şi s-a ajuns la blocaj.

 

 

Măgăreața a picat tot pe echipajele de poliție care au dus un adevărat război al nervilor cu unii șoferi încăpățânați și care nu înțelegeau că nu mai este loc și gata. După principiul mioritic ,,lasă că mă descurc eu” unii au refuzat să întoarcă și să aștepte până ce se mai eliberează spațiul de parcare din stațiuni fiindcă este impropriu să vorbești pe Semenic de parcări amenajate.

 

 

Semenicul blocat de mii de turisti – Zapada de 40 de cm. Ce a rămas de la tataie Nicolae și cam atât. Repetăm, acolo unde au existat parcări amenajate, acestea nu s-au putut folosi fiindcă nu au fost curățate. Circulatia a fost reluata in jurul orei  16. Pe Semenic, stratul de zapada a ajuns la aproape 40 de cm si…ninge in continuare.

 

 

 

Comentarii

comentarii