Semne bune anul are – agenda politieneasca incarcata

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 03.01.2015, în timp ce B.Ş.L., de 25 ani, din Mehedinţi, conducea un autoturism pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, între localităţile Plugova şi Mehadia, la km 392+300 m, din cauza altor preocupări în timpul mersului, pierde controlul volanului, pătrunde pe contrasens şi părăseşte partea carosabilă intrând într-un şanţ.
În urma producerii accidentului conducătorul auto a suferit vătămări corporale, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de B.Ş.L. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 04.01.2016, lucrători ai Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, au depistat în trafic pe G.A., de 23 ani, din Reşiţa, în timp ce conducea pe strada Progresului din localitate un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 03.01.2016, lucrători ai Poliţiei Oraş Oraviţa au depistat în trafic pe M.C.G., de 41 ani, din Oraviţa, în timp ce conducea pe strada Eftimie Murgu din localitate un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 03.01.2016, în timp ce B.M., de 41 ani, din Timişoara, conducea un autoturism pe raza localităţii Băuţar, nu adaptează viteza la condiţiile de drum,
iar în momentul în care ajunge într-o curbă la dreapta, pierde controlul volanului şi iese în afara părţii carosabile unde loveşte gardul imobilului nr.281.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui Z.D.G, pasageră pe locul din dreapta faţă., căreia i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la Spitalul Oraşului Oţelu Roşu.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 04.01.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Oţelu Roşu – Formaţiunea Rutieră s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe DN 68, la Km 29 +519 m s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
În urma verificărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că în timp ce B.D., de 44 ani, din Oţelu Roşu conducea un autoturism pe DN 58, din direcţia Haţeg către Caransebeş, la Km 29+519m, la ieşirea dintr-o curbă uşoară la dreapta, nu adaptează viteza la condiţiile de carosabil umed, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi părăseşte partea carosabilă în dreapta direcţiei de deplasare, intrând în coliziune frontală cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul orăşenesc Oţelu Roşu pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de B.D. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 04.01.2016, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier cu victime pe strada Calea Severinului din localitate.
Deplasându-se la faţa locului, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş – Biroul Rutier, au stabilit că, în timp ce G.N., de 39 ani din Cornereva, conducea regulamentar un autoturism pe strada Calea Severinului din Caransebeş, din direcţia Balta Sărată către Centru, acroşeză cu partea stânga faţă a autoturismului pe N.N.E., de 15 ani, din Caransebeş care traversa strada, la o distanţă de circa 60 metri de trecerea de pietoni, prin loc nepermis şi fără a se asigura.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, rămânând internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de G.N. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 04.01.2016, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, au depistat în trafic pe M.I.E., de 28 ani, din Bocşa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Paul Iorgovici din Reşiţa, din direcţia strada Fagului către Centru Civic.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează radiat din circulaţie din data de 29.10.2015 de către autorităţile germane, iar numărul de înmatriculare este fals, fiind atribuit altui autoturism.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Infracţiune de furt

În data de 04.01.2016, lucrătorii Postului de Poliţie Bolvaşniţa au fost sesizaţi de către T.C. din Vârciorova cu privire la faptul că în data de 03.01.2016 a surprins pe H.Z.Z., de 39 ani, din Târgu Mureş în afumătoarea din sălaşul său situat în extravilanul localităţii Vârciorova în timp ce sustrăgea produse alimentare (preparate din carne puse la afumat).
Prejudiciul estimat este de 300 lei.
Cercetările continuă faţă de H.Z.Z. pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Loviri şi ameninţări

– În data de 04.01.2016, lucrătorii Postului de Poliţie Teregova au fost sesizaţi telefonic de către M.I.P.din Teregova cu privire la faptul că în seara zilei de 01.01.2016, în jurul orelor 20:45, a fost agresat fizic şi ameninţat cu moartea de către C.I., de 29 de ani, din Teregova.
În baza sesizării, lucrătorii de poliţie s-au deplasat la domiciliul acestuia unde i-a fost consemnată plângerea.
În cauză se efectueaza cercetări faţă de C.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe şi ameninţări.

Tăiere şi furt de arbori

– În data de 04.01.2016, lucrători ai Postului de Poliţie Socol împreună cu un ranger din cadrul Parcului Naţional Porţile de Fier s-au deplasat în locul numit „Cotul Mic” situat între localităţile Socol şi Baziaş şi care face parte din Rezervaţia Naturală „Balta Nera-Dunăre”, unde au identificat un număr de 92 cioate de esenţă salcie domnească, nemarcate, cu diametre cuprinse între 10-46 cm.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în urmă cu 6-7 zile, G.D. şi P.D. au tăiat ilegal materialul lemnos, pe care l-au valorificat ca lemn de foc la diferiţi cetăţeni din comuna Socol.
Cercetările continuă faţă de G.D. şi P.D.pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori şi furt de material lemnos.

Comentarii

comentarii