Serviciul Salvamont Caraș Severin implicat în refacerea traseelor turistice din județ

In aceste zile cu aflux turistic sporit in zonele montane din județul nostru,  Serviciul Public Salvamont Caras Severin  acordă o atenție deosebită refacerii si modernizării traseelor turistice.


  ,,Fie că vorbim despre angajații Serviciului sau despre voluntari, salvamontistii aparținând celor trei formații de la Semenic, Muntele-Mic și  Herculane sunt prezenți pe teren în baza unui grafic de lucrări” a declarat Cornel Galescu,  Șeful Serviciului Public Județean Salvamont Caraș Severin.

 Seful Salvamont a mkai spus că ,,Tinem cont si de apropiatele evenimente sportive, încercând să ajutăm organizatorii să găsească cele mai potrivite variante pentru cursele de alergare sau mountainbike. Dar cel mai important este sa putem interveni rapid in caz de accident,  atunci când suntem solicitați”.
 
  După foarte mulți ani, Salvamontul a primit din partea Consiliului Județean bugetul potrivit cu cerințele activităților statutare. Cu toate acestea, în raport cu alte județe cu specific montan, județul Caraș Severin, este încă departe de resursele si dotările pe care Salvamontul acestora le are.


  

Comentarii

comentarii