Si-a batut si amenintat fosta sotie cu moartea si l-au saltat jandarmii

Vineri, 23 martie a.c, în jurul orei 02.00, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, cu domiciliul în cartierul Govândari, din mun. Reşiţa, este ameninţată cu moartea de fostul soţ.

Jandarmii cărăşeni ajunşi la faţa locului au constatat că numita P.M., în vârstă de 55 ani, a fost agresată fizic, şi ameninţată cu moartea, de fostul şoţ, numitul P.I., în vârstă de 58 ani. În baza celor declarate de persoana vătămată a reieşit faptul că în urma unor neînţelegeri privind divorţul, fostul soţ a lovit-o în repetate rânduri cu pumnul în zona capului, ameninţând-o că îi va lua viaţa.

În prezenţa jandarmilor, bărbatul a continuat să-şi ameninţe fosta soţie şi chiar a devenit violent, moment în care acesta a fost încătuşat şi transportat cu ajutorul unui echipaj de Ambulanţă, la Spitalul Staţionar 2 Reşiţa.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză actele de sesizare, acesta fiind susceptibil de comiterea mai multor infracţiuni prevăzute în Codul Penal. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii