Silvicultorii din Anina au ecologizat marginile DN58 între Anina și Reșița VIDEO

Angajații de la Ocolul Silvic Anina au organizat, sâmbătă de dimineață, o acțiune de ecologizare pe DN58 între Anina și Reșița, pe o distanță de aproximativ 7 km. Acțiunea face parte dintr-un proiect mai amplu marca ” LET’S DO IT ROMÂNIA”!

Pentru că noiembrie este considerată Luna Curățeniei de dinaintea Crăciunului, angajații Ocolului Silvic Anina, împreună cu șeful de ocol, au desfășurat o amplă acțiune de ecologizare pe marginea Drumului Județean dintre localitățile Anină și Reșița.


Echipați corespunzător, cu mănuși și saci de gunoi, sub coordonarea șefului de ocol, codrenii și inginerii silvici, au strâns tot ce unii șoferi nesimțiți aruncă dr prin mașini au pe geamul automobilului: de la fel de fel de deșeuri – unele chiar din demolară, ambalaje, sticle, pet-uri și alte gunoaie aruncate de oamenii mai puțini preocupați de un mediu curat. Trebuie spus că angajații Ocolului Silvic Anina, nu sunt la prima acțiune de acest fel. Aici se organizează frecvent astfel de acțiuni de ecologizare în jurul localității.

A consemnat Adi Neagu

Comentarii

comentarii