Silviu Hurduzeu – Printre oameni si alaturi de ei in Piata Gugulanilor (PE)

Silviu Hurduzeu, însoțit de Ion Mocioalcă și Marius Damian, cu toții candidații PSD Caraș Severin la alegerile parlamentare din 6 decembrie, au făcut o vizită în Piața Gugulanilor din municipiul Caransebeș. Mai exact, cei 3 politicieni, cei trei candidați reprezentanți ai social-democrației din Caraș Severin, s-au aflat în mijlocul producătorilor agricoli. În mijlocul celor care cu sudoarea și munca lor, asigură piețele din Banatul Montan cu produse de calitate, produse in gospodariile lor. Alături le-au fost și primarul Felix Borceanu și viceprimarul din Caransebeș, Felician Pasere.

,,Azi am fost împreună cu Ion Mocioalcă, Felix Borcean, Marius Damian și Felician Pasere în piața agro-alimentară din Caransebeș.

Ne-am întâlnit cu producătorii locali, așa cum o facem de fiecare dată când ne facem cumpărăturile. Erau bucuroși că au avut o recoltă bogată anul acesta, mai ales la fructe, deci se va face răchie bună și multă. Așa cum s-au bucurat că pot veni în continuare în piață să își vândă produsele. Ei pentru asta muncesc tot anul.

Oricine trăiește în Caransebeș știe că inima acestui oraș este piața și nimeni nu o poate vreodată închide dacă îi pasă de oamenii de aici” a spus Silviu Hurduzeu.

Comentarii

comentarii