Sistemul de încălzire al Spitalului Județean va fi înlocuit VIDEO

Sistemul de încălzire al spitalului Județean Caraș-Severin va fi înlocuit. Astfel, unitatea va trece de la încălzirea pe lemne la încălzirea pe gaz! Ioan Popa, primarul Reșiței,  și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin au inaugurat parteneriatul pe care îl anunțau la preluarea mandatului printr-o serie de acțiuni punctuale la Spitalul Județean de urgență din Reșița. Cu ajutorul primăriei, unitatea medicală va beneficia de noul sistem de încălzire. Astfel, centralele pe lemne au fost înlocuite cu unele pe gaz. Edilul spune că vechiul sistem era mai mult o improvizație și așa ceva nu ar fi trebuit să existe la o unitate medicală.

Un alt subiect abordat de către Romeo Dunca și ioan Popa, a fost cel legat de amplasarea tomografului în cadrul Staționarului doi. Deși contractul pe acest proiect european a fost semnat încă din 2018, acesta încă nu a fost montat.

Sistemul de încălzire al Spitalului Județean va fi înlocuit. Cei doi parteneri au anunțat de altfel că din curtea staționarelor 1 și 2 vor dispărea chioșcurile sau alți agenți economici care au concesiuni, sau chiar proprietăți în curtea pavilioanelor unității medicale din Reșița.

Comentarii

comentarii