ȘOFER REȚINUT PENTRU: CONDUCEREA FARA PERMIS A MASINII NEINMATRICULATE SI CU NUMERE FALSE PE DRUMURILE PUBLICE

Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Reșița au dispus ieri prin ordonanță, reținerea unui tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de săvârșirea a trei infracțiuni la regimul rutier. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

Ieri, 20 iulie, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Reșița au dispus prin ordonanță, reținerea unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Fârliug, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat în circulație, cu numere de înmatriculare false și fără a deține permis de conducere.

În fapt, la data de 17 iulie a.c., în jurul orei 14.00, bănuitul a fost depistat în trafic pe D.N. 58 A, pe raza localității Remetea Poganici, la volanul unui autoturism neînmatriculat în circulație și cu numere de înmatriculare false. În urma controlului efectuat de polițiști, aceștia au stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

comentarii