Şoferul autoturismului din accidentul de la Câlnic, a făcut infarct la volan

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara la intrarea în cartierul Câlnic. Mai exact, lucrurile s-au petrecut în felul următor: ,, Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara în jurul orei 19 la intrarea în cartierul Câlnic dinspre Reșița. Un bărbat aflat într-un autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit prima casă de pe strada Câlnicelului, iar de acolo a zburat vis a vis, unde s-a izbit cu lateralul – partea șoferului, de un stâlp.
Impactul a fost așa de puternic încât mașina s-a mulat după stâlp iar șoferul a fost aruncat prin parbriz la aproape 5 metri. Șoferul era într-o baltă de sânge și în stare de comă în momentul în care a fost preluat de acolo de un echipaj al ambulanței și a fost transportat la UPU Reșița. Citește tot articolul cu un clik AICI: https://www.infocs.ro/exclusiv-video-grav-accident-de-circulatie-la-calnic-un-barbat-de-47-de-ani-este-in-coma/
Legat de acest accident și de areticolul de pe www.infocs.ro au apărut mai multe reacții din parte cunoscuților și apropiaților bărbatului de 47 de ani. Iată câteva dintre ele: ,, Este un șofer foarte bun cu 12 drumuri în Spania. L-am cunoscut personal. Nu-mi pot explica cum s-a putut întâmpla așa ceva. Comentariu de Vasile T.” Sau Daniel C. spune că: ,, Din spusele unor cunoscuți, nimeni nu-și explică cum a fost posibil să se întâmple acest accident cumplit. Este un șofer profesionist, cunoaște foarte bine zona, și în plus -în trecut- a participat și la unele competiții sportive cu mașini. De aceea, cu toții se întreabă: Să fie vorba doar de o scăpare din partea șoferului, sau există și alți factori implicați?Îi dorim însănătoșire grabnică, iar pentru ceilalți participanți la trafic, nu uitați: ”Fiecare dintre noi avem propriile mașini ale timpului. Unele ne duc înapoi și se numesc amintiri. Altele ne duc în viitor și se numesc vise”. Nu lăsați ca toate acestea să fie năruite de o mașină a prezentului!”

Și în final, Flori C spune că: ,, Medici au spus: ,,A făcut infart la volan. Când deja a făcut accidentul nu a mai fost conştient.” a vrut să apese frana a apăsat acceleraţia”.

Pe surse, am aflat că șoferul a suferit o intervenție chirurgicală craniană și mai multe operații în zona abdominală. Este în stare foarte gravă, în comă indusă și deocamdată în stare stabilă reușind să supraviețuiască aceste grele încărcări.

Comentarii

comentarii