EXCLUSIV VIDEO Grav accident de circulație la Calnic – un bărbat de 47 de ani este în comă

Un grav accident de circulație a avut loc vineri seara în jurul orei 19 la intrarea în cartierul Câlnic dinspre Reșița. Un bărbat aflat într-un autoturism a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit prima casă de pe strada Câlnicelului, iar de acolo a zburat vis a vis, unde s-a izbit cu lateralul – partea șoferului, de un stâlp.
Impactul a fost așa de puternic încât mașina s-a mulat după stâlp iar șoferul a fost aruncat prin parbriz la aproape 5 metri. Șoferul era într-o baltă de sânge și în stare de comă în momentul în care a fost preluat de acolo de un echipaj al ambulanței și a fost transportat la UPU Reșița.

După ce a fost stabilizat de către medicii de la ,,Urgențe” – bărbatul de 47 de ani a fost trimis de urgență la Spitalul de Traumatologie din Timișoara. Numai norocul a făcut ca în momentul producerii accidentului, în locul respectiv să nu fie nici un autostopist.

Conform primelor cercetări, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive iar în autoturismul cu numere de Spania, se afla doar șoferul.

Și încă ceva foarte important. Iată ce am primit pe adresa redacției și am fost rugați să punem în completarea materialului: ,,După accident, din masină a dispărut o geantă in care era un laptop, o tabletă și un portofel cu acte foarte importante .Rog pe cei care au fost în zonă și au văzut sau au auzit ceva, sa sune la tel.0744832538”

Comentarii

comentarii

6 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Grav accident de circulație la Calnic – un bărbat de 47 de ani este în comă

  1. ESTE UN ROMAN DE NOTA 10 LAM CUNOSCUT IN SPANIA ARE PESTE 12 DRUMURI DE ESPANIA CU MASINA CE I SA INTIMPLAT ACCIDENTUL LA CUNOSCUT TOT CILNICU NE RUGAM PTR EL…

  2. Medicii au spus: a facut infart la volan. Cand a avut loc accidentul nu mai era constient.  A dorit sa apese frana si a apasat acceleratia. 

  3. Medici au spus: ,,A facut infart la volan. Cand deja a facut accidentul nu a mai fost constient.” a  vrut sa apese frana a apasat acceleratia. 

  4. Din spusele unor cunoscuți, nimeni nu-și explică cum a fost posibil să se întâmple acest accident cumplit. Este un șofer profesionist, cunoaște foarte bine zona, și în plus -în trecut- a participat și la unele competiții sportive cu mașini.        De aceea, cu toții se întreabă: Să fie vorba doar de o scăpare din partea șoferului, sau există și alți factori implicați?Ii dorim însănătoșire grabnică, iar pentru ceilalți participanți la trafic, nu uitați: ”Fiecare dintre noi avem propriile mașini ale timpului. Unele ne duc înapoi și se numesc amintiri. Altele ne duc în viitor și se numesc vise”. Nu lăsați ca toate acestea să fie năruite de o mașină a prezentului!

Comments are closed.