Soferul care a provocat accidentul de pe Strada Sportului, a fost arestat preventiv

Polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier efectuează cercetări față de un tânăr de 27 de ani, din Reșița, bănuit că a provocat un accident rutier soldat cu mai multe persoane rănite. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.
La data de 15 mai a.c., în jurul orei 04.10, a avut loc un accident rutier pe strada Sportului din municipiul Reșița.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier au constatat că o persoană necunoscută a condus un autoturism pe strada Sportului din municipiul Reșița, din direcția Centru Civic spre Triaj. Într-o curbă la dreapta, la intersecția cu strada Gheorghe Șincai, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 47 de ani, din Reșița, care circula regulamentar.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto și rănirea ușoară a pasagerului aflat în autoturism pe bancheta din spate, dar și rănirea gravă a unei femei de 44 de ani, din Reșița, care se afla pe bancheta din spate în autoturismul condus de persoana necunoscută.

Ulterior, polițiștii au reușit identificarea conducătorului autoturismului care ar fi produs accidentul, fiind vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Reșița. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru recoltarea probelor biologice de sânge și primirea de îngrijiri medicale.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani s-a mai aflat un tânăr de 20 de ani, din Reșița, pasager pe locul din dreapta-față, care a fost rănit ușor și care a plecat și el imediat după producerea accidentului.

Polițiștii au procedat la reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 27 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi prezentat magistraților cu propuneri legale.

Comentarii

comentarii