Șoferul de 79 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un stâlp VIDEO

Pe DN 58B, la intrare în Berzovia, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a două persoane care au rămas încarcerate.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 79 de ani, din Bocșa, conducea un autoturism din direcția Timișoara către Reșița, la intrare în localitatea Berzovia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate aflat în afara părții carosabile.

În urma accidentului cei doi ocupanți ai autoturismului, conducatorul auto și pasagerul dreapta față în vârstă de 40 de ani, au rămas încarcerați.

După intervenția echipajelor de descarcerare ajutați de ceilalți șoferi participanți la traficul rutier și care au decopertat mașina cu totul, cei doi răniți au fost preluați de echipajele medicale ale elicopterului SMURD și Ambulanței și transportați la spital. Bărbatul preluat de elicopter a fost transportat la Timișoara la Spitalul Județean de Urgență.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Comentarii

comentarii