Somn de 107 kg si 2,3 metri lungime la Resita VIDEO

Operațiunea Monstrul s-a mutat la Reșița! Sectorul de pește din piața agroalimentară Reșița Sud a primit de la Dunăre un somn imens, de 107 kg și peste doi metri lungime. Reprezentanții pescăriei spun că peștele tranșat se va vinde fără probleme, pentru că această carne e perfectă la grătar. Vedeta sectorului de pește din Paiata Resita, a fost un somn uriaș cu o greutate de 107 kilograme și o lungime de 2 metri și 30 de centimetri.

Monstrul a fost adus de pescarii de la Dunăre, iar responsabilii sectorului piscicol din cadrul pieței s-au grăbit să-l eviscereze, urmând să fie ulterior tranșat pentru vânzare. Surprinzător, în burta monstrului ei au găsit doi somni mai mici.

Peștele imens a atras o mulțime de curioși. Mulți au venit să-și facă măcar o poză cu monstrul de la Dunăre. Pescarii spun că în Dunăre, acești pești răpitori pot ajunge și la 500 de kg.

Cel mai mare somn prins în zona noastră a fost, se pare, un exemplar de 365 de kilograme, prins și scos la mal după ce fusese lovit de elicea unei ambarcațiuni.

Comentarii

comentarii