Somn de 107 kg si 2,3 metri lungime la Resita VIDEO

Actualitate

Operațiunea Monstrul s-a mutat la Reșița! Sectorul de pește din piața agroalimentară Reșița Sud a primit de la Dunăre un somn imens, de 107 kg și peste doi metri lungime. Reprezentanții pescăriei spun că peștele tranșat se va vinde fără probleme, pentru că această carne e perfectă la grătar. Vedeta sectorului de pește din Paiata Resita, a fost un somn uriaș cu o greutate de 107 kilograme și o lungime de 2 metri și 30 de centimetri.

Monstrul a fost adus de pescarii de la Dunăre, iar responsabilii sectorului piscicol din cadrul pieței s-au grăbit să-l eviscereze, urmând să fie ulterior tranșat pentru vânzare. Surprinzător, în burta monstrului ei au găsit doi somni mai mici.

Peștele imens a atras o mulțime de curioși. Mulți au venit să-și facă măcar o poză cu monstrul de la Dunăre. Pescarii spun că în Dunăre, acești pești răpitori pot ajunge și la 500 de kg.

Cel mai mare somn prins în zona noastră a fost, se pare, un exemplar de 365 de kilograme, prins și scos la mal după ce fusese lovit de elicea unei ambarcațiuni.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.